Tjääna

Har sagt det hundra gånger och säger det igen, jag vet jag är dåligt på att uppdatera men orkar faktiskt inte med det hela tiden!

Har fått massage i veckan de va skönt men nu börjar det komma tillbaka med ont i ryggen igen men ska dit nästa vecka igen hoppas på att detta hjälper!:)


Detta ska jag ha på mig imon tror jag :D haha men kan ju hända att jag ändrar mig. Who knows?;)


Heeelg

Snart är det HELG!!! Bara en lektion kvar. Sista lektionen är Chill tror vi bara ska läsa och blogga på engelskan, så inget jobbigt iaf:)

Har bara fått en läxa till nästa vecka så hoppas på att johanna inte har jätte mycket plugg meeeed!!!!! Hehe


12 dagar kvar

12 dagar kvar och jag har redan gjort mina val. Känner mig nöjd!
1: Katrinelund natur (inriktning simning)
2: Katrinelund samhäll beteende (inriktning simning)
3: Bernadotte samhäll beteende
4: hulebäck samhäll tvär

Så ser dom ut just nu men hoppas så klart på att jag kommer in på mitt först val :)


Dom gör min dag!


16/1-2012

Katastrof. Det är ordet för hela denna dagen. Började dålig och slutade sämre än SÄMST!!!

Mer uppdatering imon ist!


:)

Jag har en vän, en vän som ingen annan har. Denna personen är stark, smart, vänlig, snygg, fin, söt, underbar, vacker, bedårande, häftig, cool, underlig, glad, sprallig okej jag kan sitta och rabbla massa om denna personen i timmar men kommer inte få plats allt jag vill få sagt i ett inlägg då, men ska göra så gott jag kan för att få med det mesta om denna personen!
Denna personen går att lite på till TUSEN. Menar det verkligen, har aldrig känt så känsla för en person innan.
När jag behöver någon som kan lyssna så lyssnar alltid denna personen, om jag är ledsen, glad, orolig, generad, kär, förväntansfull personen lyssnar ändå. Denna personen ser något är fel, om inte allt står rätt till och frågar då varför och går inte förrän det är utträtt och jag är mig själv och mitt gamla jag igen.
Ber jag den personen att hålla en hemlighet så vet jag att personen håller det, och set stannar bara mellan oss två. Att veta att det finns såna människor är otroligt. Men att lyckas få den är otroligt! Det är 99% chans att du inte får en vän som kan lite på i vått och torrt.

Vänskapen med dig går inte att beskriva. Många säger att en blick säger mer än tusen ord. Och vist det håller jag med om. Men om jag ska beskriva och förklara hur många blickar du hinner ge mig på 1sekund och hur många ord det motsvara, det går tyvärr inte. Finns inga ord för en så stor siffra och det får inte plats att skriva om jag så vann en miljon.
Det går inte att byta ut din vänskap mot någon annat och absolut inte någon annan! Kommer stå vid din sida i alla år, alla väder, alla sorger, alla kärlekar, alla skolår, alla simår alltså ALLA ÅR!
Du får stå ut med det. Det vet jag att du kommer göra! Det syns på hela dig.
Vi är inte släkt på något vis men det känns som vi är det ändå, du förstår dig på mig så bra och jag förstå mig på dig. Du stöttar mig i alla lägen även om du inte tycker det är det bästa jag gör men du stöttar mig ändå. Och du ska veta en ska jag stöttar dig varje dag, varje månad varje år livet. Lovar jag dig!
Men jag vet också att vissa har kommit på vem denna personen är och vissa kanske redan har kollat på bilderna men jag hoppas Johanna Andersson har läst texten uppifrån och ner och känner igen sig i den. Det är du! Vet inte hur jag ska förklara dig med ord men har gjort ett försök idag, men det var inte enkelt ska jag säga dig! Skriver jag mer nu så kommer du aldrig orkar läsa det så avslutar med lite härliga bilder från Spanien och inte minst min iPhone ;) hehe

JAG ÄLSKAR DIG för den du är och inte för att någon annan säger att jag ska göra det! <3


Nya skor


Karlstad

Jepp i Karlstad bor min syster Solveig, fuling som flyttar dit för att gå på universitetet :( tycker du kunde varit kvar här ist!!!!
Men tänkte berätta lite om henne nu då:)
Hon heter Solveig Ramallo. Född 1993-08-29 så hon fyller 19år till sommarn /hösten. Hon har simmar i ööh massa år :D hon är som en stora syster för mig. Hon har en pojkvän som är... Hmm nä vet inte så mycket om han än, men det kommer la. Han verkar snäll iaf :D annars får han med mig å göra, inte alls typ 5år yngre, men so what :P
Hon simmar jdm juste nu någon stans i vårat kära Sverige.

Och bara för att vi va så söta på denna bilden så får ni en bild också :DDDD


Tv ikväll

Värt att kolla på tv ikväll eller ska man hyra en film?:)
Funderar på att se på en film som går på 8:an 20:00. Den värkar ganska bra och måste ju ut i kylan om jag ska hyra en film det är inte speciellt lockande kan jag säga er!

Hör är filmen :)


I just love you

God morgon, för alla er som vaknar vis elva!:) för er normala skvalpar tidigare god förmiddag!

Har varit på valhalla och tränat dom små. Riktigt söta!
Nu är vi påväg för att köpa stavar, ryggskydd och termobyxer. Är enormt sugen på att åka skidor nu!

Pöss /C


*

Lite bloggar som jag brukar läsa, kolla gärna in på dom ni med!

Johanna Andersson
Www.jjka.blogg.se

My Janzen
Www.myjanzen.devote.se

Anja & Emelie
Www.nattstad.se/anjaemelie

Sofie Andersson
Www.ssofiii.blogg.se

Elin Kvarnemar
Www.ekinkvarnemar.blogg.se

Moa Berglund
Www.moafeliciaberglund.blogg.se

Linnéa Kobel
Www.linneasofiakobel.blogg.se

Läser fler men ofta dem här :)


Bara för hon är så söt! :*


BIO eller inte?

Nä det finns inget som heter eller inte. Det är roligt mysigt och man får popcorn!!!
Varit på bio med Viktoria och Johanna som jag berättade tidigare. Vi kollade på Hamilton, den va grym! Läskig ibland men helt klart värd att se.
GÅ OCH SE DEN! :D ni kommer inte ångra er, lovar!


Forgot the image.


Hur man bli av med en kille på 10 dagar

Jaa, så heter filmen som jag kollar på just nu. Verkar bra första pausen är nu, efter hela 23min det brukar vara efter 10-15 min faktiskt!
Men nu när det är paus så pluggelupluggar jag spanska glosor, är man duktig så är man!:)


Tummen upp Tuppen upp!

Kunde inte blogga igår av lite olika skäll, men ett var att min syssling fyllde 18år så firade han!! :D grattis till dig kära syssling!

Idag är jag glaaaaad. Skolan gick inte jätte fort men ändå helt okej slutade 13:40 sen gick jag hem och slappade sen drog jag till badet träffade min bästa tjej innan också skööööj som ALLTID! :D simningen gick också bra så tummen upp på det.
Ska även spendera min förmiddag/dag men mina underbara vänner Johanna och Viktoria. Saknad dag! Ska försöka ta lite bilder ( men bli inte allt för arga om jag glömmer...)

Have a lövly night :)
Puss / C


In school

Shoo alla människor!!
Hänger i skolan with My friend, Moa Sandra och elvira. Vi ska läsa en engelsk bok hur bra de nu kommer gå... Men tog en lättläst så hoppas man fattar den :)
Ha en fortsatt trevlig dag, för de ska jag!!

Denna boken ska jag läsa :)


Mitt rum

Jaa nu kommer alla dessa efterlängtade bilderna på mitt rum för er som inte har möjlighet eller tid att komma och checka det själv så får ni lite bilder!
Det jag har gjort om är:
*tapetsera (3 väggar)
*målat en svart vägg
* nya garderober
*nytt golv
*nytt tv ställ
* nya gardiner
Tror det var allt, någon som vet att jag har gjort något mer så säg bara till :)


Snart kommmm...

Yes, snart kommer det bilder och förklaring över hur mitt rum ser ut nu :) glöm inte att kommentera också så är ki super gulliga!!:)


Lite intresserad...

Fick ett sms av Johanna för en stund sedan där de sto ....lite intresserad... Och juste dedär lite intresserad skrattade jag åt ganska länge :P okej ni kanske inte tycker det va roligt men om man vet allt så va de roligt!!!

Har varit hos tandläkaren också det gick bra! Har bara lite ont i munnen så nu väntar jag bara på att klockan ska bli 16:30 så träningen kan börja!!! :D


Söta tjejer asså! :)


På bussen

Tjeeena!
Har fått lite klagomål över att jag inte har bloggat... Hehe jaja ska försöka blogga lite mer men skulle behöva veta vad ni vill att jag ska skriva om :)
Ni kommenterar och jag bloggar, det tycker jag låter bra. Hoppas ni med gör det!

Just nu sitter jag iaf på bussen på väg till Mölndal för att spänna min tandställning, sedan åker jag till valhalla och pluggar där hinner inte tillbaka till skolan hehe sorry :P

Aja det va allt för nu bloggar sen efter jag varit hos tandläkaren och berättar hur det känns!


2012

nytt år ny start nya chanser... eller vad säger ni? :)
avslutade året med goda vänner och filmer men dock inte johanna :( men nästa år ska jag vara frisk minst en vecka innan nyår lovar!!

nöjd när jhag har uppdaterat johanna?? :D

RSS 2.0