Just because I can!

Okej jag är inte bäst på att blogga, men det är rätt mycket att tänka på nu i 9an... Men jag ska försöka blogga lite mer men de måste hända något roligt, antar att det inte är så roligt att läsa va jag har gjort en helt velig vardag? Och om ni gärna vill veta så är jag först i skolan sedan åker jag (oftast direkt) till träningen och sedan hem och pluggar... Inte så roligt alltid men så ser den ut ;)
Men i helgen kommer det hända mycket roliga saker , som jag berättade i förre in lägger.
Om ni vill ha något roligt att göra nu så tycker jag att ni ska gå in på min underbaraste bästeste vän Johanna Andersson :)<3  www.jjka.blogg.se
Have a lovely day!! PUSSS

Barracuda

God eftermidda!;)
Inte långt kvar tills vi slutar nu.härligt!
Helgen ska jag spendera på valhalla, simtävling... Och min lille vän Isabelle Stenvold från Trollhättan ska bo hos mig också. Trevligt trevligt! De sk bli mycket fotande i helgen!
Elin Kvarnemar från Växjö ska även komma och kolla när alla ska tävla och speciellt mig :D
Ni får mer bilder under helgen! Ska även se till så Isabelle ska göstblogga :)

The studio

Hej! :)
Va på the studio med Inez i söndags (27/11)
här är tre bilder som jag köpte...








älskar dig! ♥

och jaaa man ser rälsen, ja kan leva med det så bara för att också göra det! ;)

b ä s t a v ä n ♥



STOOOORM

Tjena!
Har varit med Inez på the studio idag, sen när jag kommit hem så är stackarn ute låst och mamma va Där hon bor så hon tog med henne hem hit sp blev en hel dag med den pinglan!:)
Nu sitter jag och kollar på TV ska gå och göra lite läxa så jag blir klar med det ocksåman kan ju ändå inte gå ut. Det blåser hur mycket som helst här! Fast det gör det ju i typ halv Sverige...usch! Fast hade varit chill om man inte fick gå till skolan imon, någon som håller med mig om det?
Juste för er som inte visste det så har jag iPhone nu, och när jag skulle kopiera alla kontakter så fick dom ju inte plats -.- så har inte allas numer. Smsa gärna erat namn till mig eller skriv numret här ;)
PUUUSSSS

17 november

inte bästa dagen i mitt liv kan jag ju lugnt säga. Igår trodde jag inte att det skulle göra on något men idag så kom de allt, de som alla har förklarat för mig hur jobbigt det är och att man knappt kan äta. riktigt härligt och vara hungrig hela tiden noot!
ops detta inlägget skulle kommit igår men något hände...så det kommer idag ist, hoppas det går bra! :)
innan tandställningen kom på plats

S K R O T

Holaa amigos! :)

kom hem från träningen för 30minuter sedan ungefär. kort pass idag för dom tre minast i gruppen idag, gick dessutom bra då är det ett plus i kanten!

för er som inte viste det så har jag skrot i munnen alltså en ful äcklig räls som inte gjorde ont förut men nuuuu för det ONT. men livet rullar på ändå.

2 dagar kvar




saknar sommaren

ja det har jag..

Moa här, och ja jag har ont i röva, i ryggen och i nacken, toppen dag! Verkligen, eller?
Christina har bara några få timmar av sitt gamla liv utan skrot i munnen.. haha så söt! Nu sitter vi här 6 tjejer i klassen och tjötar vetni!
Men nu skall jag klaga lite mer på min rygg, ciao! ♥

Moa har ont i rövaaaa

Tjennnaaaa!!
Sitter med moa, Robert och David. Vi har engelska men kan inte göra något för simon är på skattjakt :D
Men nu ska jag tvinga moa att hon ska blogga!
Ha en trevlig dag

ASKIMSSIMHALL

Skulle ju berätta om vad som hände efter träningen i lördags.
När passet var klart så gick i och duschade och tydligen så skulle vit agit upp linorna men det hade alla glömt av. men när vi står i duschen så öppnar badvaken(om han äns är det) dörren och säger att vi måste komma och ta upp en lina. så ska vibara duscha ut våran shampo och sedan gå ut och ta upp den linan. men han hinner öppna dörren igen och säga att ví måste gå och ta upp linan. då blir jag och J suran och går ut, men inga killar är där så frågar vi varför han inte sa till dom också? han är ju ändå killbadvakt och kan likagärna gå in till dom som oss men nej det orkade han inte göra. så jobbigt att gå 5m extra till killarnas rum-.-
så börjar vi ta upp en lina så kommer han och säger att det är fel lina. guuuud vad sur jag blev på honom då. sa till han att han kanske skulle säga vilken lina vi skulle ta upp eftersom det är olika varje lördag när vi tränar där, då blev han han också lite sur :P hehe
Han kollade bara liiite sur på oss sedan. vi får la se vad som händer nästa gång vi har träning där ute.

Om jag skulle varit DU så skulle inte jag åka och bada där utan åkt till något annat mycket bättre bad med trevligare badvakter/personal, och såklart ett bad som man kan andas ordentligt på. finns ingen luft i den simhallen men det bryr la sig knappas dom om hur vi känner och hur vi mår på det badet...

Förutom det som hände på morgonen på lördag så vad min helg faktist bra! :)


slutar om 40 min

tjenatjena!
Har precis haft idrott och nu är de kemi som sista lektion. Vi jobbar med någon växhuseffekt, ska be mamma och lite hjäp ikväll tror jag. Om vi inte ska sätta ihopp en till garderob i mitt rum. Det börjar bli klart nu, ni får bilder på hur det ser ut när det är klart ist för lite bilder undertiden :)
justee, i lördags hade vi 20års fest för Göteborg Sim. hade riktigt roligt med alla goa människor, tro mig det vaa varmt. och såklart så ska familjen ekstedt och rutqvist gå sist...
innan festen var det Polis SM så var mycket på badet den dagen.
ikväll ska jag berätta vad som hände på våran träning i Askim i lördag. ÅK ALDRIG DIT!!! hehe
Men nu börjar lektionen, och sedan drar jag direkt till träningen.

i wish nothing but the best for you


Kiss and Hug / C


LÄNKBYTE

Alla borde kolla in på Johanna Andersson's blogg.
Man får se vad som händer i hennes liv och vad honhittar på som är roligt, hon kommer även börja skriva lite mer nu eftersom hon haa... nu får NI gå in och kollar vad jag menar med dedär på hennes blogg :)
http://jjka.blogg.se/
en vän som ingen annan har, bäst är du♥

underbar är du tjejen min

My Janzen
å älskling! Du är en så stooooor del i mitt liv! Har inte känt dig alls länge, men jag ser absolut INGET jag inte gillar hos dig! De gånger vi vart med varandra har jag alltid så sjukt kul! ÄLSKAR DIG SÅ SJUKT MYCKET! Helt obeskrivlig är du.. Längtar efter att få se dig igen, vill bara hålla om dig och aldrig släppa taget! 
ÄLSKAR DIG MER ÄN VAD DU KAN TRO, vill aldrig att vi bryter kontakten! ♥♥

hur glad blir man inte av att få detta? SUPERGLAD!!! 
älskar dig My Janzen!!! ♥

You are the one for Me

"Utsidan beskriver oftast inte insidan."
det är oftast lätt att känna en persons utsidan, men svårare att lärar känna en persons insida och veta vad den egenligen vill, tänker och hur den mår.
En riktig vän finns alltid där i alla lägen och sviker aldrig. Säger som den tycker men har också en bra förklaring till varför den tycker som den tycker.
Det är svårt det här med kompis. men jag är lyckligt lottad vet vart jag har alla mina, vet på vilken nivå alla är på och hur lätt en person kan ändras!
/ Ha en trevligt natt.

mamma hemma pappa snart

TJEEENNNAAA !!!
ALLA borde veta att jag har failat med min mobil...eller mamma också!
vi skulle byta lakan och tvätt, men hur bra gick det?? när maskkinen varit på i kanske 10min börjar jag leta efter min mobil. och när vi kommer in till tvättmaskinen så hör vi bong....bong...bong i tvättmaskinen.
lyckad är jag!! ;)

nä men jag sittter och pluggar till ett so-prov och det går inte bra! det är svårt och skiter sig bara för jag inte alls intresserad av detta och kommer aldrig ha någon nytta av det i livet. :) svårt att lära sig dååå!

Men nu måste jag fortsätta med att plugga! :(
HEEEEJDÅÅ ALLA FULA OCH SÖTA
nämen vilka gullungar!♥

Godmorgon

eller kanske god förmiddag kanske man säger? (:

nu är jag färdig för att börja fixa i mitt rum igen, ut med möbler idag (Y) sen kanske jag spacklar men bara om jag hinner måste göra lite plugg saker också. Ikväll blir det massage igen, fick det förra veckan också. på Torsdag är det tillbaks till sjukgymnasten och se om min rygg är lite bättre kanske? hoppas på det iaf!!



blus- tessie
jeans- M&Q
smycken- från olika ställen

RSS 2.0