jopbb, jobb å ännu mera jobb...

har jobbat måndag, tisdag och onsdag bara torsdag kvar på fredag är vi ledia tydligen sen förtsätter det på måndag å nästa vecka typ.. tjänar bra iaf! :)
men det är en av anledningarna till att jag inte bloggar så mycket just nu, sen är det ju sommar med då orkar jag inte sitta inne vid datorn hela tiden.

men efter jobbet idag så åkte jag, mammi och J till allum för att köpa inlägg till mina löpar skor men när vi står där i affären så säger han att de inte är fel på mina fötter utan skorna så blev nya skor ist. så nu blir det ju bara roligare att springa måste ju ut och springa bara för de idag. så vi hörs nästa gång ja sittar in! ;)





 lycka till på JSM/SM sötnos!!!

( å vi vet vi är jätte snygga, som alltid då! )

/ love C

bästa

vaknade lite över 10 idag, sent för att vara mig. så kom mamma in och sa att hon hade varit ute och gått jag som tänkte fråga henne om hon ville gå ut och springa med mig :( men vi kom fram till att hon kunde cykla med mig medans jag sprang. men så kom pappa och förstörde allt och sa att jag måste ta medicin 30minuter innan så jag tog medicinen och åt frukost sedan hade det gått 30min. så jag och mamma cyklade till slingan sen sprang jag (och tro mig, det var jobbigt) sen hem fort för att duscha och äta lunch innan bron min körde mig till liseberg där johanna väntade. så jag har spenderat nästan hela dagen med johanna på liseberg, grymt roligt!


duktig som hon är, har hon gjort denna bilden själv!
älskar dig johanna ♥


me & grandmomther

Hej!
Idag har jag smenderat min dag med min mormor. cyklade hem till henne vid 11 och sen åkt vi till stan och köpta lite mat och JORDGUBBAR sen hem igen och fikade sen slappade vi båda framför TV tills min bror kom och hämtade henne och körde hem henne medans jag fick cykla. aaaj min lår!
inte bra att cykla när man har en lårkaka!!! det gör JÄTTE ONT! men nu är vi hemma och hon fixar mat och ja slappar vid tv igen :))
nä men ska hjälpa henne nu, vi höress!

P.S. johanna är en skit unge som jag älskar mest! :D <3


B I O

SHOOHOO BLOGGEN! :D

vaknade ganska tidigt idag. så drog ja till stan och träffade Johanna och Viktoria som hade tränat, själv då har man sommar lov från träningenn ... (Y) vi gick runt lite i stan och dom åt på paptrika. sen drog vi och kollade på bio, Something borrowed! den va riktigt bra!!

ha det bra! / love C


två veckor

allt för länge sedan jag träffade er nu! inte okej det får inte gå såhär långt imellan varje gång ja träffar er!!!
det är två veckor sedan vi träffades nu :( måste träffa er snart, och det är VÄLDIGT snart!!!


saknar er så tjejer! ♥

TÅÅÅÅG

 om detta nu funkar så sitter jag på tåget på väg till varberg just nu.. :)
men är dock inte säker på att ja kommer tycka det är så roligt att åka tåg, tur att ja får träffa goa och glad personer där ist!

haaajdåååå!

Bockstens doppet

Tjennare alla coolinar !
Har haft en heeel veckas sommar lov redan. å lite synd om dig Johanna är det ju allt som slutar imon på kvällen, en hel vecka efter mig! ;)
Har kollat på sommar lovs morgon eller vad det nu heter... kollar bara på det i slutet de andra va ju så tråkigt, kan vara bra å veta, om man gärna vill kolla men bara på sånt som är "bra" :) 

På fredag börjar tävlandes i Varberg. men eftersom min mamma inte hinner till insimet på fredagen så åker jag NER till Varber redan imöön och umgås med Varbergare en dag. mycket trevligt. och nej ja ska inte sova i skojen ifall någon tänkte de ska sova hos den BÄSTA Elin Kvarnemar!
så kommer nog inte blogga så mycket när jag är där heller...om inte, vi bloggar på www.elinsday.blogg.se ist.
annars så är det en väldigt bra blogg att följa och en grym person dessutom!

men nu måste jag fortsätta packa, är ju såklart inte klar än och imon hinner jag ju inte packa så får bli att packa hela natten om ja inte slutar blogga nu!!


min söta elin!

/love C


väntan har varit lång

men nu när den äntligen är slut vet jag inte om jag vill det längre?
är så osäker på om jag klarar av pressen och att tänka bort allt och bara ta det lung.
vill inte höra såna ord igen! blev så ledsen sist, vet inte om jag klarar av det igen.
men allt har ju gått bra det sista. så varför skulle jag inte klara av detta? det är nog mest väntan som skrämmer upp mig...? men så länge jag har roligt innan och inte tänker på det så löser det sig alltid. det som kommer efter ska man ju egentligen inte bry sig om antingen så går det bra eller så gör det de inte. och de inte gör det så är ju pappa på plats!

så alla som ska simma bockstens doppet! TAGGA nu och ha roligt!! inga bra resultat om man inte har roligt! :)

/ love C

sjukhuset

Hej alla bloggläsare! (:

Var ju på sjukhuset i fredags,så kan ju erätta lite om det nu när jag ändå itne har något  att göra!
det började med att jag och mamma skulle ta bussen till östra sjukhuset, gick ju bra som tur va och sen kom pappa i bilen så åkte jag med han runt allt så vi kom till rätt avdelning. Sen när vi väl va inne på fick jag något papper att fylla i och sen skulle dom mäta mig och väg, sen skulle vi vänta på att doktorn kom.När vi hade suttit och väntat i övere 70 minuter så kom äntligen han, dom hade tydligen suttit och väntat på något annat ställe? Sen gick vi in i ett rum så fick jag förklara at med min andning, och sen var det dags för att stoppa ner kameran i nästan ner till halsen. Det var det äckligaste jag varit med om!!! Bedöningen var äckliug och kände när kameran var i halsen sen så sprang jag gansak länge på väldigt hög hastighet. Jag fick även blåsa i en apparat som skulle kolla hur mycket min lungor hade blivit sämre efter ansträningning typ!? När allt var klart så pratade vi lite igen och då sa han att procenten på min lungor innan och efter var lite för mycket och då kan de innebära att jag har astma men han ville inte ge mig någon annan medicin utan han ville att jag fortsätter med den jag har  i ett halv år till fast ja har dubbelt så mycket osm jag har gjort innan. Så får vi se vad han säger om ett halv år när jag träffar han igen.
Där har ni mitt besök på sjukhuset kortfattat faaast de blev långt ändå :( haha

/ love C

DM/JDM

Helluuu kvinnor & män!

Nyss hem kommen från DM/JDM, simmar 100bröstsim. gick inte något speciellt bra, 2 sekunder långsammare än förra helgen. men det är bara att ladda om och vara piggare hela loppet nästa vecka för ja vill ju verkligen åka med till sum-sim (svenska ungdoms mästerskap i simning).  Efter det så stannade jag kvar med johanna i pausen och vi åt sen gick vi till H&M och köpte ett par shorts som ja ville ha som inte fanns i någon affär i GBG -.- men hittade dom där :D på barnavdelning dock...

juste igår var jag och mormor i stan efter att jag kommit hem från sjukhuset  ( berättar mer om vad som hände i ett annat inlägg). fick iaf köpt:

*BH-bik bok
* T-skurt- JC
* Tjocktröja-Cubus

Men nu ska jag ner och mysa med min familj. Ha en underbar kväll för det ska jag ha !
/love C


hata hata hata denna dag

Goddagens bloggeen!

Inte jätte fin rubrik men dagen gick i kräääsh innan träning. Somnade nästan hemma men tillslut orkar jag ta mig till bussen , sen somnar jag nästan på bussen igen (snacka om trött) när ja kom till badet så tänkte jag att men vi har ju ändå haft så hårda och jobbiga passa under veckan så det är säkert ett lite lättare idag, DM/JDM till helg och allt. men nä då skriver min tränare upp ett MÖRDAR pass. men ungefär i mitten av passet var ja jätte arg på allt och alla så stannade och skrek till på en av tränarena, så sa han att ja skulle ta det lite lungt 2x50, jo men de kunde ja ju gör men då skulle ja inte hinna med dom andra så tog i ändå -.- och efter passet så ringde jag till pappa så kom han och häntade mig och mamma men medans han åkt från sitt jobb så gick jag och mamma till MC!!!! 

fattarhelt ärligt inte vad som har hänt med mig idag? skrikit på tränare för jag hade så ont i hela kroppen, normalt? neej verkligen inte. ätit på MC?? vad hände där liksom? hatar sån mat! fast asså kan ju inte påstå att de var något gott men var hungrig så fick duga för en gång. nu behöver jag inte äta det på TUSEN år känns det som :D

imon bär det av till östra sjukhuset för att filma i halsen när ajg springer typ? :s tänk om dom inte får upp kameran sen liksom...aja annika levar ju så varför skulle inte  jag leva efter det? :)
sen fort hem och duscha och fixa mig lite sen ska jag och mormor till stan och kolla lite kläder till mig. ville inte åka ensam och så frågade jag henne och har man värdels bästa mormor så har man ju ! :d
älskar dig♥


snyggare får man leta efter!! vill tillbaka


anonym

snälla du som kommenterade anonymt kan du säga vem du är...lite jobbigt att skriva till en anonym :)

kommentera gärna, blir jätte glad då verklige JÄTTE glad! men skriva gärna vem ni är så blir det lättare och roligarer för alla! :)

sommarlov

SOMMARLOV!! fyfan vad sköönt

kom precis hem från skolan nu då. började 10 med att städa och utvärdera, sen vänta i typ 30 minuter för att vi skulle få äta sen 12.30 så skulle vi kolla på en fotvolls matsh 9:orna VS lärarna. Det slutade med 4-1 till LÄRARNA, pinsamt 9:orna ;) nästa år slår vi lärarna! bara att börja tagga nu då alla 96or.
ingen skola imon för mig men för ALLA andra i skolan. moohahahaha :) 


där ser håret mycket blondare ut än vad det gör nu? vad hände där?
har ju slingat de efter den bilden :( bara att vänta till sommaren är slut så får jag slinga igen! :D
men kan ju alltid hoppas på att solen blecker det lite med.

men nu ska jag gå och äta lite

/love C


My Janzén

hahaha asså den tjejen....helt UNDERBAR asså!!!!! har alltid roligt med dig, så fin vänn är du. alla borde ha en vänn som du.
men du är nog en utav dom sämsta i hela världen på att skicka en bild fort -.- men fick dom tillslut. och på lördag får vi la ta lite fler bild ;)


ohjaa, du är smart! ( nästan alltid)





så fin är du va! älskar dig, längtar såhääääääär mycket till lördag när vi ses :D

/ love C


you are amazing

hejjsan allaihoppa!

idag har vi gått till kåsjön med skolan. och när vi väl började gå så kom jag och lina på att vi inte skulle åt de hållet david och alex tyckte men nä lärarna lyssnade på dom så vi gick en OMVÄG -.- tack så mycket killar!
iaf, när vi kom fram så var jag jätte varm såå badade lite. kallt men härligt faktist.

men nu ska jag äta, puss

sista veckan

sista veckan i skolan nu dååå! gött äntligen är 8an snart slut. imon är då sista "vanliga" dagen i skolan, kommer inte bli så vanligt men ändå. sen på onsdag ska vi gå EN MIL -.- och BADA :D
torsdag städa & kolla när 9:orna spelar fotboll mot lärarna :) sen råkar jag ju missa skolavslutningen för ja ska till östrasjukhuset, lite tråkigt men vill inte missa denna tiden så min hälsa får la gå före en skolavslutning :P

idag har jag och mamma varit på frölunda torg och letat efter shorts, men tror ni ja hittade några? neeeeej, verkligen inte... sen träffade vi johanna och hennes familj, så åkte jag med henne hem och mamma åkte för att hämta mormor. så jag har spenderat rest5en av min dag hemma hos johanna :)

tog massa kort men här är ett på min fina vänn


?

att bara höra din röst
att bara se ditt leende
att bara se dina ögon
att bara SE DIG
gör mig så glad

varför vara två personer när man kan vara en och samma? allt blir så mycket enklare då...
men livet ska la inte vara enkel, eller speciellt inte mitt!

vill mer än jag vågar göra just nu. vill ha ett svar från dig så blir allt så mycket enklare

G R A T T I S

Grattis Frida som fyller 17 å! =) ♥


06.05

lite väl tidigt att vara så pigg 06.05, igår va ju okej tid iaf halv 8 men 6 -.- kommer däckaaa fort ikväll asså!!
men nu väntas att åka till Åby och kolla när johanna och alla andra simma, min bror är sjuk så kollar när johanna simmar ist och lämnar något band till tränarna som han hade. sen efter passet dra jag å johanna till MC och äter ( USCH!! ) sen till liisseeeberg! :D så där har ni min dag.
kommer bildeer ikväll eller imon från dagen! :)

såhär såg jag & Inez ut på Solveigs student


så fin är du♥

/ love C

min dag.

vaknar: äter frukost
solar lite, måste äta frukt
solar lite, johan kommer och och vi ska fika
solar lite, måste laga lunch
åker till tävlingen simmar 100ryggsim, måste äta risifruttiiiiii
kommer hem, måste äta middag (soppa -.-)
går till datorn (10minuter senare)
pappa- nu är det efterrätt frukt och glass!!!
jag- (tänker= orkar inte mer :( ) säger: kommer snart måste bli hungrig!!!
pappa- kom NUUUUUU! ja vill ha det nuu juu, skynda diig

tror ni ja blir trött på mat eller? pappa kommer göra mig tjock :o
aja får la äta efterrätt nu då... (Y)

varför allt vara så svårt?

Tjohoo!

Så himla skön dag va, sol och allt, finns inget härligare! 
har solat på förmiddagen och lagat lite mat :)
sen åkte jag och pappa till kyrkogården för att vattna blommorna och sedan direkt till Åbysimhall.
30 minuter innan mitt lopp måste ja tydligen börja värma upp -.- skulle ha hög puls och tänka på hur ja andades och blablalbla vad trött jag blir på att höra det :P 
men när jag väl fick simmade de där 100ryggsimet så gick det la helt okej, 1.17 i lång bana får ja la vara nöjd med. kom iaf inte sista :D

fördig simmad för helgen bara ett pass kvar och då ska min bror simma, ååååh bara för jag är så snäll lillasyster åker jag med och kollar :D 
ska kolla på något pogram nu...

/ love C 

denna veckan asså, helt UNDERBAR!

eller iaf nästan...inte dom dagarna i skolan (a)
men var på Solvegis student på onsdagen och sen direkt hem till inez och sova där och mysa med dom. har alltid roligt där, verkligen ALLTID! sen på torsdag (igår) så åkte vi till åby och simmade lite insim, men följde johanniisen med hem och sov här. morgona med DIG tjejen är helt klart dom bästa.♥

FREDAG-SÖNDAG
Första passet:
funktionär med johanna:)
Andra passet: insim och sedan ladda som TUSAN för 100bröstsim!
Tredje passet: vara hemma och slappa, sola kanske? :D
Fjärde passet: insim och sedan ladda som en galen koooo för 100ryggsim!
Femte passet: hemma och slappa eller kolla när min bror tävlar :)

vara funktionär gick lika bra som alltid. och simma 100bröstsim gick jätte bra! mitt mål var att gå under 1.30 och simmade på 1.24 vilket är väldigt bra för mig som inte har tränat ordentligt i över ett halv år och inte tävlat på ett halv år! :)
men nu väntar jordgubbarna & glass



/
love C



GRATTIS

Grattis till studenten! du är BÄST! ♥





såhäär trött

Godmorgon kära folket! :)

Nu börjar fixadet in för studenten. Ska till skolan för att  vara där i typ två lektioner (ovärt jag vet, men måste) sen hem fort och 11.45 kommer annika och hämtar mig då måste allt vara klart, hur ska ja hinna!? men iaf så åker vi hem till dom så fixar hanna sig klart sen ner till stan och leta efter Solveigs skola och Solveig.
Efter studenten och allt så kommer Sofie och hämtar oss hos Solveig, så åker jag med hem till Inez och sover där, mysigt.
Torsdag vaknar jag upp med min lilla underbaring! sen på eftermiddagen blir det till att åka till Mölndal och simma insim :)
Efter insimet så åker bästavännen med hem till mig och sover här för att gå upp tidigt och åka till Mölndal igen på fredag morgon!
Händer massa mer under veckan men orkar verkligen inte berätta. och måste fortsätta fixa mig.


/ Love C 


RSS 2.0