sova

tänkte bara säga godnatt. men först ska ni få några bilder på mitt hår :)
vad tyckt om håret?

men nu ska jag nana, puss godnatt dröm fina drömmar för det har jag tänkt å göra :) ♥

frissan

hej!

har precis kommit hem från frisören med mammii. hon klippte en liten annan frisyr sen slingade hon håret och sin utväxt och nu är hon jätte fin i håret!
sen slingade ju jag också mitt hår. så nu är det ännu ljusare än vad det var innan. men nu får det dröja ett tag innan jag ska till frisören igen.

mamma va i stan igår med min bror och kolla på någon jacka till han så köpten hon med ett par vantar till mig (eftersom jag är SUPERKLANTIG och glömmer mina inne på centralen) sen fick jag ett rosa underställ som jag ska ha när jag åker skidor, mycket snällt! :)

är fortfarande inte frisk, men ska ta bilder på allt så får ni se i nästa inlägg eller nåt! :)

puss / C ♥

p.s. mycket fint inlägg av sandra. och om ni kolla in på http://elinsday.blogg.se/ så ser ni ett jätte gulligt in inlägg

sandra gästbloggar!

hallo christinas goa bloggläsare.
jag tänkte att jag kunde blogga lite åt christina eftersom hon ligger hemma och är sjuk. och då kan jag ju kanske berätta lite hur vi känner varandra oså :)

jag och christina började i samma klass i 0:an. vi var inte så jätte tajta från början men vi lekte med varandra oså. sen när vi skulle splittras från 3:an till 4:an så kom vi i samma klass igen och den klassen var verkligen världsbäst. alla tjejer umgicks med varandra och busade med killarna. vi blev mer och mer tajtare och sen dess har vi alltid hållit ihop. vi splittrades sen från 7:an till 8:an igen men vi kom ännu en gång i samma klass.
vi hinner inte umgås så jätte mycket på fritiden eftersom hon tränar simning nästan varje dag och även jag tränar, pluggar o allt sånt. men när vi väl är med varandra är vi nog dom flumigaste flickorna i världen.
vi pratar om allt mellan himmel och jord och gör allt som man kan tänka sig. vi båda är väldigt spontana av oss, vi kan smsa varandra nio på kvällen så träffas vi och går ut och går en sväng, snackar lite, köper godis, eller nåt sånt. men eftersom båda även är helt galna kan vi komma på saker som att ta tåget till alingsås och fika där som vi gjorde i höstas, haha.
alla borde ha en vän som henne, helt amazing är hon





om ni vill veta vad min kväll består av så är det att passa min syster. vi har laddat upp med massa gott och tända ljus, mysmys. vad gör ni denna lördagskvällen, party? mysig hemmakväll?

iaf, hoppas christina känner sig bättre snart och blir frisk, så kan hon blogga igen. och checka gärna in på min blogg dessutom, http://sandratetri.blogg.se/ :d
ha en grymt bra kväll, puss /sandra.

17.30

SVERIGE - FRANKRIKE


sjuk...IGEN

aah rubriken säger allt, sjuk igen -.- så kommer antagligen inte kunna vara med elin imon. buhuu
får inte träna idag eller imon heller
håller på att fixa min naglar, och kollar på barnpogram, myspys :)
pratade med min farfar förut. som inte heller mår så bra. stackare!
pappa ska köra något handbolls lag till stockholm imon, om ja inte har feber och inte huvudvärk så kanske jag får åka med.





sommar!




men först vinter å skidor :) 14 dagar kvar alltså bara 2 veckor kvar!!!

puss / C ♥



L Ö R D A G ♥


hennes efternamn...



fin ♥


flyyygaa :D
 
liten (:


fluuuuuuuummmig :D


alla dessa bilderna är på samma underbara tjej ! men tyvär är det inte jag som har tagit dom :( men hon ska iaf komma hit på lördog och BUSA med mig !!!! wiiiiiiie :D och då ska vi ta massor med kort som ni får se sedan ;) men kan inte avslöja vad vi ska göra det får ni se sen ;)

just det hon heter ELIN ni fick bara veta vad hon hete i efternamn på bilderna :P

puss på dej eling !

godmorgon :)

heej alla glada :D

hoppas ni är glada iaf!! (: nu har jag kommit upp ur sängen, börjar inte fören 10.20 idag. sköönntt :D

men nu när jag har lite tid hemma så hade jag tänkt att läsa lite om min mobil så jag fattar den bättre. inte alltid så lätt som man tror ;) men läsa kan jag ju alltid gör så blir det säkert bra.

men först väntar frukost :D

puss

tänker på dej!! finns här för dig och ställer alltid upp för dig. vad som än händer så finns jag alltid här! ♥



älskar dig♥


trött!

hejjsan :) nu har jag kommit hem från en JÄTTE lång dag!!!
först skolan sen träning, och när jag skulle hem från träningen så sa jag till min bror att du kan åka hem tidigare jag tar bussen är inte klar än...så ska ja ta bussen men nä när jag kommer dit så är den tydligen sen jätte mycket. blir ju lagom glad då. så börjar gå till bada för att sedan gå till klubblokalen och åka hem med mamma och pappa som va på möte, men dom blev aldrig klara så gick tillbaka till badet och satte mig med linnea som också väntade fast på sin mamma. synd att jag inte visste det tidigare :(
men efter typ 2 minuter så kommer hennes mamma så får jag åka med dom hem eller aah dom släpper av mig hemma. wiiie :D snälla personer !! mamma och pappa kom hem ungefär 90 minuter efter mig ;o

men iaf idag på idrotten fick vi veta att vi ska ha biptest nästa fredag...tror ja gär med men bryter tidigare än vad jag kan :) det låter bra tycker jag!
men vi har tydligen musik läxförhör/ min prov / prov ? har inte riktigt kolla på vad det är men de är till imon så ska nog plugga lite (a)

linneaa :D
linneea :D just de hon ska också simma Junior-SM nästa helg, lycka till!!♥



men nu måste jag plugga och sedan nanaaa ;)
sov så söööttt

//puss


wiiiie


johanna <3


viktoria<3



dessa 2 underbara tjejerna ska simma Junior-SM nästa helg! :)
lycka till !!♥

sjuk :(

hejsvejs gott follk ! :)
kunde inte blogga igår modde jätte dåligt :/
har spytt 7 ggr i natt...så har precis gått upp ur sängen. sov nämligen inget i natt...
tycker lite synd om min pappa som inte heller har kunnat sova så mycket, roppade på han varje gång. de slutade med att ja satt å kollade på svtplay och pappa sov i min säng (a)
men just nu har jag jätte ont i huvudet och i ryggen så drar mig nog tillbaka till sängen å sover lite till :P
hoppas ni har det bra och inte är sjuka!!




å tack så jätte mycket för allt josefine! <3


puss ♥

designen

Hejjjjj folks. ♥
Josefin här.
Har precis gjort iordning Christinas design här på bloggen.
även gjort en header till henne.
jag är inte sådär super duktig men ah (A)
jag försökte i alla fall.♥
ähm, jau.
min blogg hittar ni här typ. :P
FEEEEEEEEEEEEEEET LÄNK
all my love/ Josefin från webelieve.

wiiiiiiiiiiiee

hejjsan ! :) om ni kommer ihåg så sa jag ju att min mobil inte funkade... -.- men den funkar!!! det var inte mobilen det var fel på utan laddaren, så när jag kom till affären så satte dom i den för att kolla så det funkade och men jag lämnade den där så den skulle få lite batteri. medans moilen laddade gick jag och mamma å kollade runt i lite affärer. me like! köpte: svarta jeans legging-saint tropez & en grå tröja-JC :) bilder kommer imon. ni får ha en SUPERGRYM kväll å tagga in för skolan imon... hooossst puss, ♥

viktoria & jag <3

om 19 dagar åker jag till Italen med denna sötnosen ! :) <3

blir så trött på de...

godmorgon allaihoppa! :) berättade ju att jag hade köpt ny mobil, så jag använde den igår och gjorde slut på baderiet som dom sa till mig men när jag har laddat den hela natten så går den inte att sätta på -.- sååååååååååå, nu måste vi åka tillbaka till affären idag. men får vänta tills mamma och pappa kommer hem från badet. när jag fick min kamera så hände exakt samma sak, tur att vi inte har köpt dom på samma ställe!! blir så trött när inte sakerna funkar :( menmen deppar inte för de! :D va med sandra och vanda till typ 10 igår vi va ute å gick lite vid halv 10 typ. men min mamma ringde och sa att jag skulle vara hemma kl.10 så vi gick med vanda hem så inte behövde gå ensam sen gick sandra med mig nästan hela vägen hem sen gick hon tillbaka helt själv ;o fattar inte hur hon vågar!!! :o men nu ska jag gå och äta lite frukost puss så länge <3

hos vanda

tjabba tjena hallå!! nu kollar jag sandra å vanda på tv myspys men otroligt spänande. Sexig kille på tv :D men nu får ja inte låna sandras iphone längre :( menmen ni får ha en bra kväll det ska iaf jag PUUUUSSSS <3

when i see you face...

är med ......


dom sötaste nu <3

pussi


wiiiiee

handboll nu !! sverige - serbien
hejjaa sverige!

puss hörs sedan ♥

wiiiiieee

handboll sverige - serbien 
18.10 - 19.50  eller något vi säger 20.00 :D

puss hörs sen

1-7

OCH om ni undrar varför jag bloggar så är det för:

1. jag har tråkigt
2. christina bloggar aldrig
3. måste få lite mera läsare
4. älskar min bästa vään
5. hon e bäst
6. tack för alla som orkar läsa detta
7. puss / jj

hej jag heter bengt!!

hej jag heter bengt å jag jobbar på en knappfabrik jag har en fru men inga barn å en dag kom min chef till mig du e ledig så tryck på knappen med din högra hand.
hej jag heter bengt å jag jobbar på en knappfabrik jag har en fru men inga barn å en dag kom min chef till mig du e ledig så tryck på knappen med din vänstra hand.
hej jag heter bengt å jag jobbar på en knappfabrik jag har en fru men inga barn å en dag kom min chef till mig du e ledig så tryck på knappen med din högra fot.
hej jag heter bengt å jag jobbar på en knappfabrik jag har en fru men inga barn å en dag kom min chef till mig du e ledig så tryck på knappen med din vänstra fot.
hej jag heter bengt å jag jobbar på en knappfabrik jag har en fru men inga barn å en dag kom min chef till mig du e ledig så tryck på knappen med ditt huvud.

:D

ville bara lära er en liten raamsa // jj

hihi



oh la la! sexy mama <3

snyggaste tjejen i stan/jj

NYYYYY !

hejhopp lingonsnopp :D

har ni haft en bra dag hitils? det har iaf jag!!!!
först så hade jag träning 8-10 lite segt att gå upp men det funkade iaf.
sen ringde jag mamma och frågade om hon vill komma och hämta mig... å det ville hon (y) pappa kom också med. men fick dock vänta i 15 min på dom, men ja köpte en chockladboll. busigt men det är faktist lördag :))
men iaf när dom kom så åkte vi in till stan för att kolla på olika mobiler så kom vi framtill att mitt aboneman va slut om en månad så nu har vi hittat ett nytt jätte bra abonemang och en ny mobil :D
me like!!

ska troligen träffa vanda och sandra sen. skoojsiigt! ♥

men nu ska jag plugga lite även om jag verkligen inte orkar :(
skriver kanske i kväll när jag har kommit hem igen :)

p.s. bilder på mobiler kommer senare :)




vanda & sandra <3


pussi ♥

bläääää

hejsvejs! :)

som vanlig så är ja hemma ifrån träningen nu med. men idag har jag hunnit vara hemma i en timme innan jag skulle till badet och träna. något posetivt iaf!

på bussen träffade jag lisa och natassja sedan på badet så var nina & hennes kompis där och jessica och lovisa. så träffade många personer på väldigt kort tid :P

men dagen började la helt okej och sluta med ett helvete så mår inte så jätte bra just nu.
kunde inte träna i mer än 30 min sedan blev ja upp dragen av dom andra för jag inte kunde andas :/
för er som inte vet så har jag haft problem med min andning i ungefär 2 år och idag var det jätte jobbigt. nästan som astma har jag men ändå inte... lite svårt att förklara menmen. de va jobbigt iaf :/
men bara att tänka posetivt och åka ner och hoppas på att det går bättre imon och att jag mår bättre iaf.

men ska käka nu skriver med sedan :)
och glöm INTE let's dance idag!!!!

pusssi ♥



jag :)


min älskade bästis, <3

lalalalalalalallalal

blääää vad jag är trött men måste hålla mig vaken till handbollen !!!
å inga chips får jag heller så jag kan bli pigg :(
men livet går vidare ändå!

idag har jag inte gjort något speciellt mer än varit i skolan hem fort sen direkt till träningen och nu sitter jag här å klockan är snart 20.00 igen -.- tiden går fort ibland å långsamt ibland!

jag och mobiler är ingen bra sak asså!!! har ju redan gjort sönder 2 mobiler som ni vet och har min brors nu. men hallå har haft den i ett dygn nu den är nästan sönder också :o vad gör jag för fel?? ;s
å mamma tycker att jag ska ha en blå nokia ( TEGELSTEN ) så den inte går sönder, men nä tack det behövs inte klarar mig nog med den jag har nu, hoppas jag iaf :D

HAHAHHA, min och elin kvarnemars humor är nog den bästa någonsin!! :)
den kvinnan är nog bland dom smartaste blondinerna med mörkt hår som jag känner :D
äskar dig gumman ♥


men nu måste jag tydligen gå och äta mat innan dom blir sura, men ni får ha en superduper bra kväll allesammans! :)

puss♥

skkooollllaaannn

sitter i skolan med sandrapandra skit :D
håltimma efter en lektion så ovärt att ha en lektion och sen håltimma -.-
aja jag är glad ändå :D
men nu måste jag vara social mot henne :P




ni får en bild på min älskade inez ♥
pussi ♥

God morgon

god morgon godingar ♦

50 min kvar tills ja börjar skolan då. trodde att jag skulle börja 08.40 men så fick ja ett sms av sandra att vi inte började fören 09.30 ;o aja nu har ja ju tid över, undra vad ja ska hitta på dådå...

men kan la fixa mig lite till eller något :) musiken är iaf på högsta volym  älskar att vara ensam hemma :D
nä men om ja ska vara i skolan lite innan vi börjar så måste ja nog fixa klart lite :)

pussi ♥

GRATTIS FNOTTER! :)

heej alla fina människor!

det har varit en stressig dag idag, och har inte hunnit blogg.
men kan ju berätta lite om min dag då, den började inte speciellt bra..

eftersom min vanliga mobil inte funkar och inte min gamla heller så har jag lånat min brors gamla. och den har ja haft i typ ett dygn nu, kan den fortfarande inte specillt bra menmen :P
den var tydligen inställd på 05.50 så den ringde då och ja vaknade och va ju jätte glad...fast nä
men somnade om som tur var, annars hade det inte slutat bra för dom som skulle träffa mig i skolan :D
vaknade på  riktigt 40 minuter senare. dom 40 minuterna va dom bästa på hela dagen ;)
men iaf gick upp och gick till skolan.
hade idrott och hkk blandannat idag
på idrotten gjorde vi någon polisintagning sak till universitetet (undra om det stavas så ;s )
men ja va så duktig så kunde komma in på den skolan, wiiiiiee heja mig ! (Y)
sen på hkk gjorde vi som vanlig bröd -.- och lite mjölkrig blev det ju också... härlig grupp ja har :)  ♥
men annars hände det la inget speciellt i skolan.
slapp ta bussen till träning så han hem i typ 10 min.

men nu så har jag varit och tränat efter det så skulle vi ut och äta på en restaurang och fira fnotter :D
GRATTIS I EFTERSKOTT FNOTTER ! ♥

så som sakt har inte varit hemma så mkt idag och har därför inte hunnit blogga :/
tyvär så funkar det fortfarande inte att lägga in bilder :( men ska se till och fixa det nu, inte så skoj att bara läsa masssa text chansar jag på :P

pussii  ♥


hemma :)

tjoosan !

nu har ja kommit hemma ifrån sandra. när ja va på väg hem så skulle ja in och handla lite mat innan ( sandra va ju såklart tvungen att följa med mig in). snällt av mig att handla så inte mamma eller pappa behöve gör det sedan? iaf de va jätte halt och jobbigt att gå hem. det sprang förbi ett hocky lag med killar också...
men sen när ja kom hem va huset helt tomt. :(
jaja, nu är iaf min bror hemma och ja ska snart ner och kolla på handboll sverige - argentina
hoppas på att mammi och pappi kommer hem snart så ja inte behöver sitta själv. :D 
kom igen nu sverige !

justd, de funkar inte att lägga in bilder :( eller ja fattar iaf inte rikgit hur man gör, ändå så förklarade sandra för mig 3 gånger typ -.- aja hon får la göra det imon igen så jag vergligen fattar :D

nu drar ja ner till tv,
puussii ♥

hemma :)

tjoosan på er !

nu har jag kommit hem ifrån sandra, handlade lite mat på vägen hem. snällt av mig så slipper mamma & och pappa göra det sedan.
hade tänkt plugga lite till innan ja ska kolla på handboll med min bror, mamma och pappa.
sverige - argentina

nä men nu hinner ja inte änns plugga de va ju synd...springer ner till tvn ist :)

 

pussii ♥



är med sandraapandra !

är med min underbara kompis sandra nu !
har precis ätit fisk, inte så ofta just ja gör det. men det va faktist gott :)
sen har vi ju tjockat oss med bulle också.





men nu måste vi plugga, man måste ju vara duktig.

puss lovers ♥


Ny blogg

Hej hopp ! :) 

tänkte börja blogg, verkar roligt så måste ju testa. hehe
jag heter christina är 14 år, bor i sävedalen lite utanför göteborg för er som kanske inte vet.
på min fritid simmar jag, är med kompisar och pluggar...
min blogg kommer handla om min vardag, sport, skola, kompis typ :)

hörs senare, måste lära mig lite mer ;)
puss så länge !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0