the bus

TJAAAAAA !

har kollat på fotbolls idag med, någon som är förvånad? :D nä skulle inte tro de.. men nu är de slut på de för ett tag! för imon ska jag åka till Falun och kolla när dom simmar USM i två - tre dagar :) Lycka till alla som simmar USM!

men nu ska jag "prata" med johanna :D

puss haj!



Maria fintar bort en annan tjej (y)


Gothia Cup

Haaalllååå blöggen! :)
Kom hem från Trollhättan idag. Har haft en underbar vecka med Isabelle Stenvold. och så klart så hade jag jätte roligt med alla go människor som bor i Tröllhättan! Det var ju fallens-helg/dag när jag var där, det var även konserter med Veronika Maggio, Oskar Linnros, Rix FM och sedan var det massa band från Trollhättan som spelade. på lördags kvällen var det Turbin (tror de hette så) där spelade också band men vi var inte där speciellt mycket..eller det va typ ingen eftersom Veronika spelade samtidigt fast på ett annat ställe... Men nu är jag som sagt hemma, tråkigt men lite skönt också.
När jag kom hem fixade jag mig lite sen lagade jag och Johan mat, så åt vi sedan åkte vi till kviberg och kollade när mina underbara sysingar Maria och Josefine spelade Gothia Cup, de blev 0-0 hoppas på bättre resultat imon asså!
När jag satt i bilen på väg hem så fick jag ett sms från Amanda Kundsen och kom fram till att hon spelar i samma lag som mina syslingar :) så kommer träffa henne imon också, roligt!
När vi kom hem efter de så gick jag, pappa och johan ut och sprang medans mamma cyklade... eller pappa och jag spranag typ 3,5 km och johan sprang 1mil och mamma cyklade med han. Var riktigt härligt att springa idag!
Men nu sitter jag och väntar på att Johan Falk ska börja igen, jätte spänande!
snygg man är efter man har sprungit dåååe!
/Love C

TROLLHÄTTAN MED...

DEN UNDERBARASTE ISABELLE STENVOLD!!! ♥

Hon kom till gbg i onsdag och var hos mig till idag sen kom hennes pappa och skulle köra från gbgb till trollhättan idag så vi åkte med han hit och nu är vi här och myser i sängarna! :D
Vi har även varit och kollat på när dom släpper vatten i slussarna och på rix fm festivalen! där vi även var med några andra som simmar i trollhättan! :)) skojjskoojj!
imon ska vi in till stan igen och gå runt lite, Veronika Maggio ska nog kolla på henne och sen kolla lite mer på när dom släpper vattnet ut i kanalen! :)





mina fina tjej som är gryyym!! älskar dig (L)

/ love C


Liseberg

Har varit på liseberg idag på eftermiddagen med min kusin. hon ville åka allt som de va jätte lång kööö på -.- sen när de är ännu mer kö ska hon åka ALLT! men när klockan var 20.00 tänkte vi kolla på Lotta på Liseberg men de va så sjukt mycket folk där så vi åkte hem med de tog  typ 30 min att gå dit för hon skulle åka tre saker på vägen...suck! ti8llslut kom vi till bilen och då åkte vi till mormor och lämnade av lite saker sen hem och nu sitter jag här och kollar på Johan Falk. Mycket läskig. inte roligt att sitta ensam dåå :( aja får la fortsätta titta på filmen nu dååååå.

PUSS♥


Sofia Johannesson

Tack så mycket för den fina headerna! :)

kolla gärna in på min underbara vänns blogg
www.sofiajohannesson.blogg.se


så fin är du♥

ooooj....

...glömde förklara varför jag skrev fortsätt cykla fortsätt cykla fortsätt cykla, föruti rubriken.
men jag har cyklat från Tjörn hem enda hem till Sävedalen idag.
stratade halv 1 och va hemma vid 16.00 :) s¨ungefär 4 ½ timme... har fortfarande lite ont i låren annarws är ja som vanligt nu :D

fortsätt cykla, forätt cykla, fortsätt cykla....

hellu summer!
har inte orkat blogg så mycket nu under sommaren. maan är ju inte inne hela tiden och sitter vid datorn...
och sen har jag inte varit hemma sen i torsdags heller, varit på Tjörn och chillat med min minsta kusin, morbror, moster(ingift) och mormor :))
M,P och J kom upp igår med så tog vi båten ut och åkte vatten skidor :) eller jag, johan och linnéa åkte... linnea försökte iaf, gick nästan med min hjälp att hålla uppe skidorna :)
varit på Marstrand med och marstrandsfästning med moster och kusin, mysigt!

men nu ska jag försöka fixa datorn som inte funkar -.-

/ love C

RSS 2.0