moa VS christina

HAHAHAHA ohhja det stämmer !
jag och moa hade lite krig idag på lektionen. när hon hade stängt av min datorn typ 5 gånger och jag hennes så började vi brottas ( undra om det stavas så :D ) det slutade iaf med att jag vann!
här är jag om typ 1 månad :) ser ganska härligt ut va?

lycklig eller olycklig?

SHOHOOO ALLA COOLINGAR!
mitt liv är ganska värdelöst just nu så skriver om lite annat som finns att berätta ! :)
har lovat att skriva om en mycket saknad ELIN PODÉUS. var ett tag sedan vi träffades? men hon är iaf en väldigt go tjej som man alltid blir glad av när man pratar med henne! men hon döljer en sak för mig, så hoppas hon säger det SNART annars blir det inte roligt på ullberg för henne! nä men nu orkar ja inte skriva mer om henne :p hahaha vet jag är jätte snäll!
igår spenderade jag min dag med familjen rutqvist ♥
dagen började med att ja gick upp typ 7 för att åka till badet och kolla på killarnas polo match. trevligt trevlig det blev 13-11 till det andra laget men dom spelade jätte bra och de andra var bättre. sen åkte jag med hanna hem. och båda var jätte trött så vi gick och sov lite, sociala? hahaha
sedan åkte vi och hyrde film och käkade godis. och sen kom min mamma och pappa dit så åkt vi middag där och sen typ vid 22.00 åkte vi hem!
MÅSTE BARA SÄGA DETTA: idag har jag simmat för min egen skull och gjort som ja själv tycke att jag skulle göra.det var väldigt skönt! :)
mina tjejor!
puss / c

RSS 2.0